ESPORTS (FUTBOL SALA FEM., COPA DE LA REINA): La Penya Esplugues es classifica per a la següent ronda

El conjunt espluguí va superar la primera eliminatòria de la competició i es va classificar per a la següent ronda després de guanyar a l’FS Castelldefels al pavelló de Can Roca per 0-2 en un derbi molt intens. La Penya Esplugues es va avançar en el marcador als quatre minuts després que Mireia Gómez recuperés una pilota, va assistir a Irina i amb un gran xut va fer el 0-1. Semblava que tot seria més fàcil per a les visitants, però no va ser així. Les grogues van tenir opcions de gols abans del descans. A la represa, i en el minut 23, Mireia Gómez va culminar una contra per acabar fent el 0-2.