ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Sant Esteve i Sant Joan Despí posen punt final a la Lliga

Darrera jornada de la Lliga regular a la categoria, amb sort diferent per als dos representants comarcals. El CH Sant Esteve es va acomiadar de la temporada amb una victòria a la pista de l’OAR Gràcia Sabadell (38-43) en un partit on van manar els atacs. La primera part va ser igualada (21-21, al descans), però a la segona els sesrovirencs van ser superiors a partir del minut 15. Didac Duran, amb vuit gols, va ser el màxim anotador visitant. L’altra cara de la moneda va ser l’Handbol Sant Joan Despí, que va perdre a la pista del CH Palautordera-Salicru (34-31). I ho va fer cedint en els darrers cinc minuts de partit després d’una bona primera part (al descans, 16-18). Els del Baix Llobregat Nord acaben onzens, mentre que els santjoanencs van ocupar la setena posició.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve