ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Derrota del Sant Esteve i empat del Sant Joan Despí

Avantpenúltima jornada de Lliga. El Sant Esteve no va poder puntuar a la pista del Sant Martí Adrianenc (35-30) en un duel que es va decidir en els darrers cinc minuts de partit (al descans, 15-13). Tot i el bon inici dels sesrovirencs, sempre van anar a remolc en el marcador. Cal destacar els set gols de Rubén Ridao. Els d’Albert Falguera trenquen la seva bona ratxa de resultats. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí va arrancar un empat davant el Joventut Mataró (29-29). Va ser un enfrontament molt igualat. Un gol d’Èdgar Sans a poc menys d’un minut i mig va signar les taules. El jugador va fer deu gols.

Redacció / Foto: Handbol Sant Joan Despí