ESPORTS (BÀSQUET, FASE FINAL LF2): L’Unilever Viladecans BF s’estrena amb una gran victòria

Gran estrena de les viladecanenques a la competició que s’està celebrant a Melilla. Les noies d’Enric González es van imposar a l’equip amfitrió per un ajustat 62-57 en un partit molt igualat. La primera part va ser baixllobregatina, que li va permetre marxar al vestidor amb set punts d’avantatge (31-24). Al tercer quart va arribar la màxima diferència del Viladecans BF amb deu punts (43-33). Un parcial de 0-9 per les nord-africanes va reduir les diferències a un punt (43-42) quan només restaven deu minuts. A un minut i mig per al final, el conjunt viladecanenc va aconseguir un avantatge de quatre punts (60-56), suficient per decidir l’enfrontament. Destacar l’aportació de Paula Curtó (17 punts) i Silvia Marceló (21). Els parcials: 15-11, 16-13, 12-18 i 19-15. El pròxim rival és l’Almeria (avui, 17h).