ESPORTS (BÀSQUET): L’FC Barcelona guanya el 14è Torneig FIBA CB Castelldefels U13

L’FC Barcelona es va proclamar campió de la catorzena edició del Torneig FIBA CB Castelldefels preinfantil (U13), disputat entre el 13 i el 16 d'abril. Dissabte 16, el Poliesportiu Municipal de Can Vinader va ser l'escenari de la gran final entre els blaugranes i el Real Madrid. El matx va acabar amb un marcador de 67-53 a favor del Barça. A la final de consolació, el València Basket va guanyar l'Unicaja Màlaga per un clar 101 - 66 i va acabar a la tercera posició del pòdium. Els llocs del cinquè al dotzè es van repartir de la següent forma: Vilnius (5è), JAC Sants (6è), Nokia (7è), Manresa (8è), Joventut Badalona (9è), Nuremberg Bamberg (10è), Rasta Vechta (11è) i BBA Castelldefels (12è). El torneig, organitzat pel CB Castelldefels, tornava després de dos anys d'absència a causa de les mesures de seguretat sanitària contra la pandèmia de la COVID-19.

Redacció / Foto: Aj. Castelldefels