ESPORTS (RUGBI, DIVISIÓ D’HONOR): La UE Santboiana manté les opcions de quedar primer

Penúltim partit de la Lliga regular on la UE Santboiana rebia a un rival directe en la lluita per al primer o segon lloc de la classificació. Els baixllobregatins s’ha imposat per 19-16 a l’Alcobendas en un partit molt dur i igualat en joc, en la possessió, en defensa, en execucions de marques, transformacions i cops de càstig passats. Al descans, el marcador reflectia un 10-9. Amb aquest triomf, els blaus es desplaçaran a Ordizia, quart a la taula, amb l’opció de ser segons o primers, que permetria jugar els playoff amb avantatge de camp. Cal destacar que la UE Santboiana acabarà la Lliga invicte al Baldiri Aleu.