ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Còmoda victòria sesrovirenca i el Sant Joan Despí continua amb problemes

El CH Sant Esteve va sumar la setena victòria de la temporada. I ho va fer a la seva pista davant el CH Palautordera-Salicru per un clar 45-30. Els sesrovirencs van ser molt superiors i sempre van anar per davant en el marcador i al descans ja guanyaven per 18-13. Gran partit de Rubén Ridao, Dídac Duran i Ángel Pueyo, amb 9, 7 i 6 gols respectivament. L’altra cara de la moneda en la jornada d’ahir va ser l’Handbol Sant Joan Despí que continua acumulant derrotes. Els de David López van perdre a Sabadell davant l’OAR Gràcia per 41-28 en un duel de clar color vallesà on al descans el duel ja estava més que decidit (22-12).

Redacció / Foto: CH Sant Esteve