ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Doble derrota a domicili del Sant Esteve i Sant Joan Despí

L’Handbol Sant Joan Despí va perdre al Poliesportiu Salvador Gimeno per 28-33 davant La Salle Montcada i manté la seva mala ratxa de resultats. La igualtat va ser protagonista fins als darrers cinc minuts (al descans, 16-16).  David Matías va fer sis gols. D’altra banda, el CH Sant Esteve va estar a punt de puntuar a la pista del Granollers B (31-30). Va ser un enfrontament on els sesrovirencs van ser millors a la primera part (al descans, 13-16), però no va poder mantenir el nivell competitiu a la segona, sobretot en els darrers deu minuts. Dídac Duran va fer 9 gols. Un gol vallesà a un segon del final va enterrar les il·lusions visitants de puntuar.

Redacció / Foto: Handbol Sant Joan Despí