ESPORTS (CICLISME): El Prat va acollir la primera prova de la Copa Catalana júnior i cadet

La Copa Catalana de carretera 2022 per a les categories júnior i cadet es va posar en marxa el passat dissabte 19 de març amb la disputa del III Gran Premi Copa Primavera del Prat de Llobregat, organitzar per l'Agrupació Ciclista el Prat. Més de 140 ciclistes es van aplegar entre les dues sortides de les curses. A la categoria júnior, es va imposar Sergi Galbany (Finques Feliu), seguit per Luis Fernández (Bikesports-Ford Nicolás) i Joel Díaz (Eolo-Kometa). Elisabet Escursell (Bepink) com a fèmines elit i Alba Herrero (Prolongo Al-Andalus), a la sub 23, van ser primers a les seves classificacions. Martí Pratginestós va guanyar la cursa cadet dominada per l'equip Purito-Tadesan-Nuria amb Marc Zafra i Roger Pareta completant el podi. Ainara Inarejos (PC Baix Ebre) va ser la primera fèmina cadet i Júlia Borràs (Barcelona Pista), la primera fèmina júnior.