ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Jornada negativa per a tots els equips

Balanç molt negatiu dels tres equips comarcals. La Fundació Handbol Sant Vicenç va sumar la tercera derrota consecutiva a Sabadell. Les baixllobregatines van caure davant l’OAR Gràcia per 25-23 en un partit on les visitants van ser millors a la primera part, però se’ls va escapar la victòria en els darrers cinc minuts. No va ser suficient els set gols de Raquel Moré. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí va caure a Elda de sis gols (32-26). Després d’uns primers trenta minuts igualats (12-10, al descans), les alacantines van ser molt superiors a la segona meitat. Carla Rebelles va fer set gols i Clàudia Ureña, sis. I l’Handbol Gavà va tenir a tocar l’empat a la pista de La Roca (30-29). Él duel es va decidir en els darrers instants. És la segona derrota consecutiva del conjunt gavanenc.

Redacció / Foto: Handbol Gavà