ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Inesperada derrota vicentina, el Sant Joan empata i perd el Gavà

La Fundació Handbol Sant Vicenç va perdre sorprenentment a la seva pista davant de l’Amposta per 20-24. El conjunt baixllobregatí sempre va anar a remolc en el marcador de les visitants (al descans, 10-12). També va caure l’Handbol Gavà a casa. Les d’Alfred Pérez no van poder amb l’Almassora (25-26) en un duel que es va decidir a pocs segons per al final tot i que la primera part va ser de superioritat local (al descans, 14-11). I l’Handbol Sant Joan Despí va sumar un empat davant La Roca (31-31), però va tenir la victòria a les seves mans. Les vallesanes van aconseguir la igualada a set segons del final. No van ser suficients els nous gols de Núria Mateu (al descans, 13-14).

Redacció / Foto: Handbol Gavà