ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Sant Joan Despí i Sant Esteve sumen un empat

L’Handbol Sant Joan Despí va sumar ahir un agònic empat a la pista del Bordils (29-29). Un gol de Pol Gutiérrez, a pocs segons per al final, va ser decisiu pel marcador final. Els locals van dominar la primera part (16-12, al descans), però els baixllobregatins van ser capaços de millorar el seu joc a la segona, sobretot en uns espectaculars deu darrers minuts. David Matías va anotar set gols. També va empatar el CH Sant Esteve Sesrovires a casa. Un gol de Dídac Durán a quatre segons va permetre signar el 34-34 davant el CH Poblenou. Durán va ser un autèntic malson per la defensa visitant, ja que va ser el màxim anotador local amb 9 gols. Al descans, guanyaven els sesrovirencs (17-15).

Redacció / Foto: CH Sant Esteve