ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Derrotes del Sant Vicenç i Sant Joan Despí i victòria gavanenca

La Fundació Handbol Sant Vicenç no va poder amb el líder. Les baixllobregatines van perdre a la pista de l’Elda (22-20) tot i que van ser capaces de competir (al descans, 10-7). El conjunt alacantí mai va patir per la victòria. També va perdre l’Handbol Sant Joan Despí a la pista de l’Almassora (34-29) en un duel on les locals sempre van anar per davant en el marcador (al descans, 18-14). L’altra cara de la moneda va ser l’Handbol Gavà, que es va imposar a Benidorm (21-25). Bon treball defensiu visitant on va destacar Anna Mateo, amb 4 gols. Les d’Alfred Pérez van anar de menys a més i al descans ja guanyaven 9-13.