ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): El Martorell guanya el derbi i el Santfeliuenc al Palma Air Europa

En el grup C-2, El CB Martorell es va imposar en el derbi del Baix Llobregat Nord. Els blaus es van imposar davant l’Esparreguera (50-60) en un duel de domini altern, encara que els visitants van estar més encertats en el tir i van cometre menys errors. Els parcials: 16-26, 12-6, 7-17 i 15-11. En el grupo C-3, bon partit del Santfeliuenc que es va imposar al Palma Air Europa (86-79). Una bona primera part va ser suficient per als locals. A la segona part, els baixllobregatins van baixar el seu nivell, però el triomf mai va perillar. Cal destacar els 23 punts de Mouhamadou Diop. Els parcials 26-8, 22-21, 15-19 i 23-31.

Redacció / Foto: Cercle Central