ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Guanyen Sant Vicenç i Sant Joan Despí, i derrota del Gavà

La Fundació Handbol Sant Vicenç continua la seva marxa triomfal -quart triomf seguit- després de guanyar al Benidorm per 27-21, que el situa segon a la classificació. Un parcial de 7-1 va condicionar el partit (descans, 12-9). Marta Siñol, amb 6 gols, va ser la màxima anotadora del conjunt baixllobregatí. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí també va guanyar, en aquest cas al Levante (32-22). A la mitja part, el duel ja estava sentenciat (18-10). Bon partit de Clàudia Ureña (8 gols). I l’Handbol Gavà continua amb problemes. Les d’Alfred Pèrez van caure al Jacme March davant el Mislata per 22-32. Les valencianes es van mostrar superiors des del principi (descans, 10-17). No van ser suficients els 7 gols de Marta Galindo.

Redacció / Foto: Levante UD BM Marni