ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR FEM.): La Fundació Handbol Sant Vicenç manté la seva bona ratxa a Castelló

Tercera victòria consecutiva de la Fundació Handbol Sant Vicenç. Les noies de Josep Maria Mestre es van imposar a la pista del Balonmano Castellón per 19-25 en un partit on van anar de menys a més. Un fluix inici visitant de partit va situar el conjunt local amb avantatge. La situació es va capgirar a partir del minut 15 arribant les baixllobregatines al descans amb 9-12 a favor seu. La segona part va ser de domini total vicentí gràcies a una dura defensa i a un atac molt efectiu. Els partits Grupo USA Mislata-Handbol Sant Joan Despí i Joventut Mataró-Handbol Gavà es van suspendre per casos de Covid-19.

Redacció / Foto: FHSVH