ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Triomfs del Sant Vicenç i Sant Joan Despí, i derrota gavanenca

La Fundació Handbol Sant Vicenç va guanyar al Levante per 25-18 en una primera part igualada (11-9) i una segona de superioritat baixllobregatina. Les vicentines sumen la segona victòria consecutiva. També va vèncer l’Handbol Sant Joan Despí. Les noies d’Alejandro Expósito es van  imposar per 29-23 al Joventut Mataró encara que van haver d’esperar fins als darrers vint minuts per sentenciar el duel (13-12, al descans). Bon partit de Carla González y Adriana Murillo, amb sis gols cada una. L’altra cara de la moneda va ser l’Handbol Gavà, que no va poder amb l’OAR Gràcia Sabadell (20-29). Les d’Alfred Pérez sempre van anar a remolc del conjunt vallesà (8-11, al descans).

Redacció / Foto:  Handbol Gavà