ESPORTS (HOQUEI PATINS, OKLLIGA PLATA SUR): Els santjustencs pateixen per guanyar a La Bonaigua

Quarta i molt treballada victòria de la temporada de l’HC Sant Just davant el cuer del grup. Els baixllobregatins es van imposar al CP Patín Raspeig per 5-3 en un duel que es va decidir en els instants finals. A la primera part, el conjunt de Ferran Pujalte ja guanyava per 2-0. A la segons, fins i tot manava en el marcador per 4-1, però els visitants van ser capaços de reaccionar i col·locar-se amb un amenaçador 4-3. A 28 segons per a la conclusió, Gerard Miguel va donar la tranquil·litat definitiva. Cal destacar el doblet de Pol Macià i Joan Pujalte. L’HC Sant Just tanca la primera volta en vuitena posició de la classificació a quatre punts de la segona posició.

Redacció / Foto: HC Sant Just