ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): El Sant Joan Despí guanya el derbi, i el Sant Vicenç a domicili

L’Handbol Sant Joan Despí es va imposar en el derbi comarcal a la pista de l’Handbol Gavà per 27-25 en un partit que es va decidir en els darrers instants. Al descans, les locals guanyaven de tres gols (16-13), però el conjunt santjoanenc va saber reaccionar a la segona part. Marcel·la Esquerra, amb nou gols, va ser un malson per la defensa gavanenca. D’altra banda, un gol de Rocio Parra, a pocs segons per al final, va donar la victòria a la Fundació Handbol Sant Vicenç davant el Grupo USA de Mislata (26-27). Les baixllobregatines va fer una bona primera part (11-15, al descans). Tanmateix, a la segona, van baixar el nivell i van acabar patint. Marta Siñol, amb set gols, va ser la referència ofensiva vicentina.

Redacció / Foto: Grupo USA