ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Derrotes d’Esparreguera i Santfeliuenc, i victòria del Martorell

En el grup C-2, el CB Martorell va sumar la cinquena victòria de la temporada a la pista del Badalonès (53-69). El partit va quedar pràcticament sentenciat en un gran segon quart dels del Baix Llobregat Nord. Els parcials: 13-14, 9-19, 15-18 i 16-18. L’altra cara de la moneda va ser el CB Esparreguera, que no va poder amb l’Alfindén aragonès (70-68) tot i el bon partit de Sergi Pino (19 punts). Fluixa segona part dels visitants. Els parcials: 21-19, 13-24, 14-11 i 22-14. En el grup C-3, el CB Santfeliuenc va sumar la segona derrota consecutiva. Els blaus no van tenir opció a la pista del CB Vic (85-69) en un duel que va quedar sentenciat a la primera part. Els parcials: 25-14, 19-18, 24-20 i 17-17.