ESPORTS (MOTOR, DAKAR 2022): Laia Sanz es manté, baixen a la classificació Mercè Martí i Jordi Celmà i puja Jordi Juvateny

Laia Sanz va perdre una mica més de mitja hora en la desena etapa del Ral·li Dakar, per problemes amb una roda, els frens i fins i tot per validar un punt de referència (waypoint) a la part final de la jornada. La de Corbera de Llobregat va acabar en 40è lloc i continua en la vint-i-tresena posició general en cotxes. En la modalitat de prototips lleugers, la santfeliuenca Mercè Martí no va tenir una bona etapa després d’acabar en 37è lloc, per la qual cosa baixa a la classificació general fins a la 31a posició. En camions, el santfeliuenc Jordi Juvanteny és ara vint-i-dosè després d’acabar l’etapa en vint-i-cinquè lloc. Mentrestant, el santjustenc Jordi Celma baixa a la cinquena posició de la seva categoria després d’acabar en 27a posició.

Redacció / Foto: Mediagé Comunicación