ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Dur càstig pel Sant Esteve i el Sant Joan Despí trenca la seva mala ratxa

Un gol d’Antonio López va donar ‘in extremis’ la victòria al Sant Martí Adrianenc a la pista del CH Sant Esteve (28-29). Va marcar en la darrera acció del partit. Va ser un immerescut càstig pels sesrovirencs que guanyaven al final de la primera part de cinc gols (18-13). Albert Escudero va aconseguir vuit estèrils gols. L’altra cada de la moneda de la jornada va ser l’Handbol Sant Joan Despí, que va posar fi a una sèrie de derrotes consecutives. Els de David López es va imposar davant el Joventut Mataró per 30-26 gràcies a una gran segona part, que els va permetre remuntar un desavantatge de tres gols al descans (14-17). Bon partit d’Edgar Zafra (7 gols).

Redacció / Foto: CH Sant Joan Despi (arxiu)