ESPORTS (HOQUEI PATINS, OKLLIGA PLATA): Gran partit de l’HC Sant Just davant el líder per tancar l’any 2021

L’HC Sant Just va finalitzar l’any 2021 amb un empat a La Bonaigua davant el CP Vilafranca (3-3). Els dos equips van oferir un gran partit, on els baixllobregatins van saber remuntar un marcador advers abans del descans (2-1). A la segona part, el conjunt penedesenc va igualar, però els de Ferran Pujalte es van posar per davant de nou. A poc menys de tres minuts per al final, el Vilafranca, actual líder invicte del grup, va aconseguir l’empat final. Els golejadors locals van ser: Fede Hinojal, Joan Pujalte i Gerard Miquel. Cal destacar també que el club va aprofitar el partit per donar suport a La Marató de TV3 amb aportacions dels assistents on es van recaptar més de 300 euros.