ESPORTS (BÀSQUET, LF2): El Basket Almeda guanya a Girona, el Segle XXI venç a casa, i el Viladecans perd a Castelló

El Basket Almeda va sumar la quarta victòria de la temporada. I ho va fer a la pista del GEiEG per 37-45 en un partit on va manar la defensa cornellanenca. Un gran parcial en el darrer quart va acabar amb la resistència local. Els parcials: 10-5, 8-11, 10-11 i 9-18. Bon partit d’Ana Caballero (12 punts) i Carlota Díaz-Guerra (10). També va guanyar el Segle XXI. L’equip d’Esplugues de Llobregat no va tenir rival amb el Casablanca aragonès (75-51) tot i el fluix inici local. Els parcials: 16-20, 18-11, 23-11 i 18-9. Elena Buenavida, amb 21 punts, va ser la màxima anotadora del partit. Les espluguines són líders del grup B. I l’Unilever Viladecans BF va caure a la pista del Castelló (66-62) després de protagonitzar una segona part poc competitiva. Els parcials: 10-13, 19-19, 20-14 i 17-16.