ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Victòria de l’Esparreguera, i derrotes de Martorell i Santfeliuenc

En el grup C-2, el CB Esparreguera va sumar la quarta victòria consecutiva a la pista del Mataró Parc Boet Maresme (55-62). Els 19 punts de Sergi Pino van ajudar molt a un equip que va ser millor al seu rival a la segona part. Els parcials: 13-14, 17-16, 18-19 i 7-13. D’altra banda, el CB Martorell no va poder esgarrapar el triomf a la pista de l’Alfindén de Saragossa i va perdre d’un punt (96-95) a la pròrroga. Xavier Balaguer va anotar 26 punts, però no van ser suficients. Els parcials: 22-26, 25-17, 15-22, 19-16 i 15-14 (p). En el grup C-3, el CB Santfeliuenc no va poder mantenir la seva bona ratxa i va caure a la pista del Moncayo per un clar 83-68. Els aragonesos van acabar amb les opcions visitants en el darrer quart. Els parcials: 11-12, 26-23, 19-21 i 27-12.

Redacció / Foto: Mataró Parc Boet Maresme