ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Derrota del Sant Joan Despí i empat del Sant Esteve

Cara i creu a la jornada de dissabte. El CH Sant Esteve va aconseguir un empat a la pista de l’Handbol Terrassa (35-35) i allarga la seva bona ratxa amb tres jornades puntuant. Un gol d’Alejandro Arévalo a 1’15’’ del final va permetre els sesrovirencs arrancar un punt. Va ser un partit amb dues parts diferents: una primera més domini visitant i una segona de millor joc local (al descans, 16-17). Uns brillants darrers cinc minuts dels de Javier Sánchez van ser clau. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí no va poder amb el Sant Cugat (29-22) tot i els sis gols d’Isidro Campanyañ. La primera part va ser igualada (12-12, al descans), però la segona va ser de domini vallesà.

Redacció / Foto: CHSES