ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): La Fundació Handbol Sant Vicenç guanya el derbi a l’Handbol Sant Joan Despí

En partit disputat el passat dijous -avançat a la jornada dotzena- la Fundació Handbol Sant Vicenç es va imposar a la pista de l’Handbol Sant Joan Despí per 21-26. El derbi comarcal va ser igualat en els primers vint minuts. Després es van imposar les vicentines arribant al descans amb avantatge de 9-12. Una diferència que van saber administrar perfectament al llarg de la segona part tot i que el conjunt santjoanenc es va apropar en el marcador (19-20), però va acabar cedint davant el seu rival. Clara Ricart (5 gols, HSJD) i Raquel Moré (6 gols, FHSV) van ser les màximes anotadores dels seus equips. Els dos clubs es van sumar a la conscienciació contra les violències masclistes pel 25N.

Redacció / Foto: Handbol Sant Joan Despí