ESPORTS (FUTBOL, COPA DEL REI): La UE Cornellà s’acomiada de la competició

La UE Cornellà no podrà repetir l’èxit de l’any passat perquè va quedar eliminat a la primera ronda de la competició davant el Talavera (2-0). El partit, que es va jugar ahir al vespre a l’estadi El Prado, es va decidir a la primera part on els manxecs van marcar els seus dos gols en cinc minuts. Àlex Pla va fallar un penal davant Rubén Miño, que hauria fet entrar els baixllobregatins en el partit (36’). La segona meitat va ser de tràmit per la nul·la reacció dels verds. L’eliminatòria es va jugar a partit únic.

Fitxa:

Talavera: Rubén Miño; Monroy, Escalante, Juanma, Góngora, Borja Díaz, Vicente Romero (Ceberio, 60'), Jordi Ortega (Mitko, 72'), Rodrigo (Jordi Martín, 80'), Edmilson (Toño Calvo, 72') i Christian Perales (Adhigibe, 60').

Cornellà: Juanma Santaella; Andrada, Andreu Hernández, Eloy Gila, Àlex Plà (Pipo, 58'), Gerard (Dorca, 69'), Pepe Bernal (Rulo, 69'), Borja García, Gonpi, Carlos (Mancuso, 75') i Baldrich (Sascha, 58').

Àrbitre: Armando Ramo Andrés, del col·legi aragonès. Va amonestar al local Escalante; i al visitant Borja García.

Gols: 1-0 (15’): Rodrigo. 2-0 (20’): Christian Perales.

Estadi:  El Prado. Un total de 2.476 espectadors.

Redacció / Foto: CF Talavera (Juan Huertas)