ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Ple de victòries dels representants baixllobregatins

En el grup C-2, victòria del CB Martorell davant l’Igualada (72-64) en un partit que es va decidir a la segona part gràcies a la superioritat local (domini del rebot i encert en el tir). Albert Valle, amb 22 punts, va ser el gran destacat dels blaus. Els parcials: 8-13, 17-16, 24-18 i 23-17. D’altra banda, el CB Esparreguera no va tenir problemes per vèncer el Maristes Ademar (76-56). Els verds-i-blancs van dominar la primera part, i el darrer quart amb Sergi Pino com a màxim anotador (17 punts). Els parcials: 19-15, 21-13, 13-15 i 23-13. I en el grup C-3, el Santfeliuenc continua en ratxa. Ahir va sumar el tercer triomf consecutiu després de guanyar a la pista de l’Artés (54-74). Els parcials: 16-20, 14-14, 16-16 i 8-24. La dupla Jeremy Martín i Damián Jiménez van anotar 31 punts.

Redacció / Foto: CB Esparreguera