ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Continua la bona ratxa vicentina i derrota del Sant Joan Despí i Gavà

Quarta victòria consecutiva de la Fundació Handbol Sant Vicenç. Les baixllobregatines es van imposar a la pista de l’Amposta per 22-26. El partit va ser molt igualat (al descans, 11-12) fins als darrers deu minuts on es va imposar el joc visitant. L’Handbol Gavà no va poder amb l’Almassora (27-23). Les d’Alfred Pérez van competir durant la primera part (al descans, 11-12), però a la represa el conjunt castellonenc va ser superior. Mentrestant, l’Handbol Sant Joan Despí va acumular la segona derrota consecutiva després de perdre a la pista de La Roca (28-22) tot i els vuit gols de Clàudia Ureña.

Redacció / Foto: Jordi Terrón