ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): El Sant Esteve guanya el segon partit, i primera derrota del Sant Joan Despí

El CH Sant Esteve va donar la sorpresa a la setena jornada de Lliga guanyant l’Handbol Sant Cugat per tres gols de diferència (25-22). Als sesrovirencs només els va caldre uns darrers cinc minuts de partit de joc brillant per acabar amb la resistència del conjunt vallesà (al descans, 15-13). La igualtat va presidir el partit. Rubén Ridao, amb vuit gols, va ser un autèntic maldecap pels visitants. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí no va poder amb el BM La Roca (34-26). L’actual i invicte líder del grup es va mostrar superior a la segona part després d’una primera de domini santjoanenc (al descans, 15-17).

Redacció / Foto: CH Sant Esteve