ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Sant Vicenç i Sant Joan Despí, segons i tercer a la classificació, i derrota del Gavà

Nova victòria de la Fundació Handbol Sant Vicenç que el situa en segona posició a la classificació. Les vicentines es van imposar a la pista de La Roca per un clar 24-30 en un partit que va quedar sentenciat al descans (13-18). Marta Siñol va anotar set gols. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí, tercer a la taula, no va fallar a Benidorm (20-21) en un triomf de molt prestigi. Un gol de Clara Ricart va sentenciar el duel a menys de dos minuts per al final -va ser la màxima anotadora amb sis gols-. Al contrari, l’Handbol Gavà no va poder amb el Balonmano Castellón (23-21) tot i els cinc gols de Núria Pizarro. Al descans, les baixllobregatines guanyaven de dos gols (10-12). A la represa, les locals van millorar el seu joc i van poder capgirar el marcador advers.

Redacció / Foto: BM Benidorm