ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Sisena victòria seguida del Sant Joan Despí i el Sant Esteve segueix amb problemes

L’Handbol Sant Joan Despí colidera la classificació després de sumar la sisena victòria consecutiva. Els de David López es van imposar a l’Hanbol Bordils per 29-25 en un partit que es va decidir a la segona part (14-13, al descans). Isidro Campanyañ, amb sis gols, va ser la referència ofensiva local. D’altra banda, el CH Sant Esteve no va poder amb el Poblenou (31-28) tot i el bon començament dels sesrovirencs que van anar de més a menys (15-13, al descans). A la represa, van reaccionar per situar-se amb un 17-19, però un parcial de 7-3 va deixar sense opcions als del Baix Llobregat Nord.

Redacció / Foto: Handbol Poblenou