ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR ARGENT FEM.): Ple de victòries dels tres equips baixllobregatins

La Fundació Handbol Sant Vicenç es va retrobar amb la victòria davant l’Almassora (33-22). Les de Josep Maria Mestre van encarrilar el partit a la primera part (16-11, al descans). A la represa, les diferències van augmentar gràcies a un atac vicentí molt encertat davant la impotència de les visitants. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí va sumar el segon triomf consecutiu davant el Balonmano Castellón (33-31). Marcel·la Esquerra, amb vuit gols, va liderar l’equip que va acabar la primera part perdent de dos gols (14-16). A la segona, les d’Alejandro Expósito van fer un pas endavant en defensa, però va haver de patir fins al final en uns darrers tres minuts de més encert local.  Per últim l’Handbol Gavà es va imposar davant el Levante Marni (26-23) i va sumar la tercera victòria de la temporada. Les d’Alfred Pérez van ser millor en els darrers vint minuts de joc (parcial 10-6).

Redacció / Foto: Balonmano Castellón