ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Primer triomf sesrovirenc, i el Sant Joan Despí suma la tercera victòria

Jornada positiva per als dos representants baixllobregatins. El CH Sant Esteve va sumar la primera victòria a la Lliga. Els sesrovirencs es va imposar al Banyoles per 38-26 liderat per Ángel Pueyo, autor de quinze gols. Al descans, els del Baix Llobregat Nord guanyaven de cinc gols (18-13). D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí no va fallar a la pista de l’Adrianenc (28-36). Després d’una primera part igualada (16-16), els de David López es van mostrar superiors a partir dels deu minuts de la segona meitat. David Matías, amb cinc gols, va ser el màxim anotador del conjunt blanc-i-vermell.

Redaccio / Foto: CH Sant Esteve