ESPORTS (BÀSQUET, LF2): Viladecans i Segle XXI guanyen, i Basket Almeda, perd

El Segle XXI és el líder provisional del grup B després de guanyar amb solvència al Distrito Olímpico madrileny (66-46). Una gran primera part de les espluguines va decantar el partit. Els parcials 21-12, 19-8, 15-17 i 11-9. Bon partit d’Inés Noguero (17 punts). També va guanyar l’Unilever Viladecans BF a casa. Les d’Enric González es van imposar a l’Asnimo Ágora Portals balear per 71-55 (16-8, 20-16, 17-11 i 18-20) amb 14 punts de Sílvia Marcelo. Al contrari, el Basket Almeda no va poder estrenar-se a la Lliga amb una victòria. Les cornellanenques van caure a la pista del Castelló per 76-74 en un enfrontament que es va decidir en els darrers segons de la pròrroga. L’enfrontament va ser molt igualat durant els quaranta minuts i es va necessitar un temps extra (21-21, 17-17, 21-12, 11-20 i 6-4 (p). Cristina Pujol va ser la màxima anotadora visitant amb 21 punts.

Redacció / Foto: Unilever Viladecans BF