ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL): Primera victòria espluguina a la fase d’ascens i manté les seves opcions

Un gol de Víctor Torres a un minut per al final i una darrera aturada del porter Roberto Casero va donar una més que patida primera victòria de l’Handbol Esplugues a la fase d’ascens a Divisió d’Honor B. Els d’Álvaro Polo, que mantenen les seves opcions per pujar de categoria, van realitzar una bona primera part (13-10), però a la segona va baixar el nivell de joc i els asturians de la Unión Financiera Balonmano Base Oviedo van estar a punt d’aconseguir un millor resultat. Víctor Torres, amb vuit gols, va ser un autèntic malson pels d’Oviedo. Avui es juga el darrer partit que l'enfrontarà al conjunt amfitrió del Caserio de Ciudad Real (12.30h).

Redacció / Foto: Handbol Esplugues