ESPORTS (CICLISME ADAPTAT): El viladecanenc Sergio Garrote arranca la temporada a la Copa del Món amb un doblet

Sergio Garrote va iniciar la temporada internacional amb excel·lents resultats. L’handbiker  es va imposar en la primera cita de la Copa del Món en les dues proves, en ruta i contrarellotge, de la seva categoria (MH2). La competició es va celebrar entre el 6 i el 9 de maig a la localitat holandesa d'Ostende. Com a colofó, Garrote aconseguia la medalla d’argent en la prova de relleus per països. El viladecanenc, que defensa el títol mundial aconseguit en 2019 per primera vegada, es col·loca així al capdavant del campionat mundial després de les seves dues medalles d'or i, a més, cimentava la seva classificació per als Jocs Paralímpics de Tòquio amb grans esperances.