ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): L’Handbol Esplugues jugarà la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Plata i permanència sesrovirenca

L’Handbol Esplugues es va classificar matemàticament per disputar les fases d’ascens a la Divisió d’Honor Plata després de guanyar a la pista del líder, el Sant Quirze, per 28-30. L’equip d’Álvaro Polo va plantar cara en tot moment tot i el fluix inici de partit (al descans, 15-16). Els espluguins van assegurar la victòria en els darrers cinc minuts. Resten dos partits per al final de la Lliga regular, on el conjunt baixllobregatí té opcions de finalitzar en primer lloc a la classificació. D’altra banda, el CH Sant Esteve va certificar la seva permanència a la categoria després de guanyar l’Handbol Sant Cugat per 38-35. Jacob Gracia va liderar l’atac sesrovirenc (7 gols) que al descans ja guanyava per 19-13.

Redacció / Foto: Handbol Esplugues