ESPORTS (VOLEIBOL, FASE FINAL SUPERLLIGA FEMENINA 2): Les espluguines perden davant el VP Madrid

Derrota del CV Esplugues en la seva estrena a la competició. L’equip d’Imma García no va poder amb el VP Madrid, encara que l’enfrontament es va decidir en el desempat. El primer set va ser per les madrilenyes. El CV Esplugue va reaccionar i capgirar la situació apuntant-se els dos següents sets. En el quart, el conjunt de la capital va empatar apuntant-se el set, i en el tie break les amfitriones van ser superiors. Els parcials: 21-25, 25-9, 28-26, 24-26 i 4-15. El CV Madrid es va classificar per les semifinals després de vèncer també al Opportunity CDU Atarfe per (3-1). Precisament les de Granada són les rivals d’avui del CV Esplugues (11h). Una victòria classificaria les baixllobregatines a les semifinals.