ESPORTS (PADEL): Francisco Javier Bernal i Óscar Agea, campions del III Open Nacional en cadira de rodes a Gavà

Francisco Javier Bernal i Òscar Agea es van proclamar campions del III Open Nacional Ciutat de Gavà de pàdel en cadira de rodes–IV prova de la Copa d’Espanya després de guanyar la final a Edorta de Anta i Christopher Triviño. La competició, organitzada pel Club Deportivo Pàdel Adoptado Cataluña, que es va celebrar a les instal·lacions de Padelarium. Bernal i Agea es van imposar en una emocionant i igualada final per 6-7, 7-5 i 7-6. En el partit per al tercer i quart lloc, la parella formada per Luis Peinado i Álvaro Garmilla van vèncer Iñaki Ramperez i Marcos Cambronero. En total van prendre part vint-i-vuit jugadors repartits en catorze parelles.

Redacció / Foto: Aj. Gavà