ESPORTS (HANDBOL, DH ARGENT FEM.): El Sant Vicenç continua imparable i derrotes de Gavà i Sant Joan Despí

L’Handbol Gavà va perdre per la mínima a la pista del Joventut Handbol Mataró (23-22) en un partit que es va decidir en els darrers segons . L’enfrontament va ser molt igualat i al descans el marcador reflectia un 11-13. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí va trencar la seva bona ratxa amb una derrota a Benidorm (31-26). Les alacantines van dominar tot el partit menys els minuts inicials (al descans 18-14). I la Fundació Handbol Sant Vicenç continua sumant victòries. Les de Josep Maria Mestre es van imposar a la pista de l’OAR Gràcia Sabadell per 21-26 amb sis gols de Jessie Madeleine. Va ser un enfrontament amb dues parts molt diferenciades. Una primera de domini sabadellenc (al descans 12-9), i una segona de superioritat baixllobregatina. Les vicentines van saber capgirar una situació difícil.

Redacció / Foto: BM Benidorm