ESPORTS (HANDBOL, DH ARGENT FEM.): Sant Joan Despí i Sant Vicenç continuen en ratxa i el Gavà es retroba amb la victòria

Jornada molt positiva per als nostres representants. L’Handbol Gavà va posar fi a la seva mala ratxa de resultats amb una victòria a la pista de l’Almassora (24-30) en un partit que es va decidir en els darrers quinze minuts. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí no va tenir gaires problemes per vèncer al Joventut Handbol Mataró (35-26) i sumar la quarta victòria consecutiva. Carla Rebelles va fer vuit gols. ­­­El que tampoc va fallar va ser la Fundació Handbol Sant Vicenç, que es va imposar davant el Balonmano Castellón (25-23), rival directe a la classificació. La igualtat va ser la tònica durant tot el partit (al descans, 11-10). L’enfrontament es va decidir en els darrers deu minuts. Gran partit de Rocio Parra (8 gols).

Redacció / Foto: HSJD (Jordi Terrón)