ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Victòries de l’Esplugues i Sant Joan Despí, i derrota del Sant Esteve

Segona posició a la classificació per al CH Esplugues, que es va imposar amb comoditat a la pista del CA Sabadell (23-33). Els baixllobregatins ja van decidir el partit a la primera part (9-14 al descans). Mario Rivas, amb 6 gols, va ser el màxim golejador visitant. D’altra banda, el CH Sant Esteve no va poder donar continuïtat a la seva bona ratxa i va perdre a Banyoles (29-28) amb un gol local a la pròrroga. Els sesrovirencs van deixar escapar una renda de sis gols al descans (10-16). Mentrestant, l’Handbol Sant Joan Despí es va imposar al CH Palautordera Salicru (29-24). Rubén Cabello va liderar l’atac santjoanenc amb 8 gols.

Redacció / Foto: CA Sabadell