ESPORTS (BÀSQUET, LF2): Penúltima jornada de Lliga amb victòries de Barça, Basket Almeda i derrota del Viladecans

El Basket Almeda es va acomiadar del seu pavelló amb una agònica però merescuda victòria davant del Sant Josep balear. Les cornellanenques van patir de valent per assegurar el triomf, sobretot, en un darrer quart de millor joc visitant. Els parcials: 19-7, 7-13, 17-16 i 9-15. D’altra banda, l’Unilever Viladecans va caure a la pista de l’Advisoria Maresme per 67-57. Les locals van dominar el rebot i es van mostrar més encartades en el tir. Els parcials: 19-20, 21-10, 15-11 i 12-16. I el Barça va sumar una nova victòria a la pista del cuer, l’Andratx (44-77). Les blaugranes no van patir. El partit va quedar sentenciat en el segon quart. Els parcials 6-15, 9-30, 12-14 i 17-12.

Redacció / Foto: Basket Almeda