ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Esplugues segueix en ratxa i victòria agònica del Sant Esteve

Jornada positiva la d’ahir dissabte. L’Handbol Esplugues es va imposar amb comoditat a La Roca per deu gols de diferència (32-22). Sergi Guma i Sergi Pérez, amb sis i cinc gols respectivament, van ser la referència ofensiva espluguina. Al descans, l’equip local ja guanyava per 16-6. D’altra banda, el CH Sant Esteve va sumar la segona victòria consecutiva. Els sesrovirencs, però van patir molt per vèncer al CA Sabadell Handbol (30-29) que els permet allunyar-se del descens. Un gol de Jaume Sesplugues va decidir el partit. Fluixa primera part dels baixllobregatins (15-17), però una gran arrancada de la segona (parcial 8-2) els va permetre entrar de nou dins del partit i acabant guanyar-lo.

Redacció / Foto: CH Sabadell