ESPORTS (BÀSQUET, LEB PLATA): El CB Prat continua en bona ratxa, i el CB Cornellà suma el tercer revés consecutiu

Tercera victòria consecutiva del CB Prat a la Lliga. Els potablava es van imposar ahir dissabte al Joan Busquets per 78-61 davant la Fundación Globalcaja La Roda. El primer quart va decidir la resta d’un partit més igualat. Arnau Parrado, amb un doble-doble (18 punts-10 rebots), va ser el millor del partit. Els parcials: 29-9, 15-14, 15-19 i 19-19. L’altra cara de la moneda va ser el CB Cornellà, que no va poder amb el Basket Navarra (74-61). Una fluixa primera part va acabar amb les opcions de l’equip baixllobregatí. Els parcials: 21-11, 12-7, 18-26 i 23-17. És la tercera derrota consecutiva blava.

Redacció / Foto: Basket Navarra