ESPORTS (HANDBOL, DH ARGENT FEM.): Triomf del Sant Joan Despí i Sant Vicenç i derrota del Gavà

Tercera victòria consecutiva de l’Handbol Sant Joan Despí. Les blanc-i-vermelles es van imposar a la pista de La Roca per 23-25 en un partit que es va decidir en els darrers cinc minuts. Tot i la bona primera part, les santjoanenques van haver de patir. Maria Rosado va fer 6 gols. D’altra banda, la Fundació Sant Vicenç també va guanyar. Va vèncer a l’Almassora (19-27) en un partit còmode de les noies de Josep Maria Mestre. Al descans ja vencien per 7-13. Rocio Parra va ser autora de set gols. I l’Handbol Gavà no va poder amb l’OAR Gràcia Sabadell (25-24). Un gol vallesà a falta de deu segons va deixar les blaugranes sense puntuar.