ESPORTS (BÀSQUET, LEB PLATA): El Prat s’imposa en el derbi gràcies a una gran segona part

Primer partit de l’any per als dos conjunts de la comarca a la categoria, que ha finalitzat amb la victòria del CB Prat davant el CB Cornellà per 108-74. Els blaus van poder competir fins al tercer quart, moment en el qual els potablava van agafar definitivament les regnes del partit i un parcial en els darrers cinc minuts del període de 14-5 va deixar sense opcions als visitants. En els darrers deu minuts, els locals van anar ampliant el seu avantatge. Els parcials van ser 26-23, 27-22, 24-14 i 31-15. El letó Kriss Herlmanis va ser el més destacat del seu equip (14 punts, 8 rebots, 5 assistències, 25 valoració).