ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Esplugues és el líder, derrota del Sant Esteve i el Sant Joan Despí guanya

L’Handbol Esplugues continua amb la seva marxa imparable. L’actual líder del grup D es va imposar a la pista del CH Palautordera-Salicru (27-29). Va ser un enfrontament molt igualat que es va decidir en els darrers instants. Julen García va ser autor de 6 gols. D’altra banda l’Handbol Sant Joan Despí es va retrobar amb la victòria. Els baixllobregatins es van imposar davant La Salle Montcada (33-28) amb 7 gols de Rubén Cabello. Al descans el marcador reflectia un 19-15. I el CH Sant Esteve va competir a Sant Quirze, però no va ser suficient (38-26). Els vallesans ja guanyaven al final dels primers trenta minuts per 14-11. A la represa, els sesrovirencs no van poder mantenir el bon nivell exhibit a la primera meitat. Un parcial 6-1 en els primers cinc minuts de la segona va acabar decidint el partit.